Zenelejátszó

2015. március 7., szombat

Red Hot Calypso





Az álmodó istálló hároméves, Red Hot Calypso lovasa: Goran Mesetovic taktikai versenyt követően küzdelemben nyerte a Magyar St. Legert. Mögötte a a két szürke, Radio Ga Ga (Kerekes Károly) és Párduc (Fézer Róbert) lettek a helyezettek.
9. futam:
Nagyon lassú volt a start utáni néhány száz méter, senki nem akart elmenni vezetni, végül Párduc állt élre,mögötte Amigo Star,Laguna és Sterndeuter galoppoztak, őket követte a favorit Red Hot Calypso, Radio Ga Ga és Black Blade, a mezőnyt Istanbul zárta. Az ügető átjáróhoz érve Starndeuter elindult visszafelé, a helyére Istanbul jött fel. A befutóban indultak el a favoritok, Radio Ga Ga és Red Hot Calypso. Kettejük küzdelméből utóbbi jött ki győztesen, Párduc harmadik lett.
Befutási sorrend: Red Hot Calypso első helyezet, Radio Ga Ga második helyezet, Párduc harmadik helyezet.
Könnyű tánc volt csupán Red Hot Calypso számára a Hármas Korona utolsó ágaként emlegetett Magyar St. Leger megnyerése. Seperate Opinion a Kicsem Park után egy Mücheni Listed-versenyben is diadalmaskodott. A kétévesek legnagyobb versenyét a Szerb Mr Bas nyerte.Seperate Opinion a Kincsem Díj, az év legrangosabb hosszú távú, évjárat-összehasonlító versenyének szeptember eleji megnyerése után ott folytatta, ahol abbahagyta. Sőt, talán még jobb formába lendült. A Kincsem Díj után szeptember 21-én a hároméves és idősebb kancáknak kiírt, 2000 méteres Gróf Széchenyi István Emlékversenyben állt starthoz..

Saját fotók!: 
Ezeket a fotókat magam csináltam Red Hot Calypso-ról a Kincsem Parkba :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése